Verenigingskracht

Zijn het de overeenkomsten tussen de leden die voor verbinding zorgen? Of juist de verschillen? BOUF helpt u graag verder!

Verschil maken. Kracht genereren.

Bij BOUF geloven we in de kracht van verenigingen, om elkaar te vinden en juist te binden op het verschil. Een vereniging kan een prachtig vehikel zijn voor communicatie en afzet. Maar uiteindelijk valt of staat de kracht bij voldoende draagkracht.

Bestaansrecht

Verenigingen zijn veelal een weerspiegeling van de samenleving op micro niveau. Zo is er geen primair proces. Een vereniging is uiteindelijk net zo sterk als de zwakste schakel. Verenigingen ontlenen bestaansrecht aan het bedienen van de belangen van hun leden. Dat brengt een compleet andere dynamiek met zich mee dan een commerciële organisatie.

Sentiment

BOUF heeft veel ervaring met verengingen en doorvoelt het verenigingssentiment. We weten hoe lastig het is om rekening te houden met zowel voorlopers en tegelijkertijd de achterblijvers. Via beproefde methoden zoals een pijnscan, een belangenarena-sessie, of een ‘met-de-benen-op-tafel-sessie’ kan BOUF samen met het bestuur aansturen op maximale kracht.

 

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve juridische aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact