Wij zijn Bouf!

Dit team van creatieve juridische aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Het team zoekt daarbij de grens op. Nog belangrijker dan antwoorden is het stellen van goede vragen. Zo wordt samen met u de casuïstiek ontrafeld en de strategie bepaald. U blijft aan zet. BOUF is de stille motor die uw organisatie in zijn kracht zet.

BOUF expertise

BOUF heeft expertise bij zorgorganisaties die zowel ondernemend zijn, als het publieke belang dienen. Ondernemen in combinatie met een maatschappelijk belang brengt soms uitdagende vraagstukken met zich. Het elastiek is vaak niet zo soepel als een ondernemer zou willen. BOUF voelt zich thuis in deze wereld en denkt mee om de ‘buitenkant’, zoals stakeholders en toezichthouders, te laten matchen met de binnenkant van uw organisatie.

Thema's

Benieuwd hoe u innovatief kunt blijven met de inzet van data? Of heeft u vraagstukken op het gebied van samenwerking? Wilt u weten hoe u uit een disruptief proces een kans creëert? Lees er meer over bij onze thema’s. Misschien wel uw vraagtukken.

Datagedreven bedrijfsinnovatie

Verrijk uw business met data. Het inrichten van datastromen staat veelal niet bovenaan het verlanglijstje bij veel organisaties. Immers, het vergt veel voorbereiding en onderhoud.

Lees meer

Hoezo disruptief?

In elke markt lopen organisaties vast in hun steeds preciezer geregelde processen, tot er een disruptieve beweging plaatsvindt, die alles verandert.

Lees meer

Samen optrekken

Samenwerken met een andere partij uit de branche is vaak een wens die vanuit efficiency, innovatie of kwaliteitsverbetering is ingegeven. Voor goede samenwerking op lange termijn is de fase van verkenning essentieel. Wat moet u doen om samen succesvol op te trekken?

Lees meer

Verenigingskracht

Zijn het de overeenkomsten tussen de leden die voor verbinding zorgen? Of juist de verschillen? BOUF helpt u graag verder!

Lees meer

Team

mr. Loubna BoufrachSenior Counsel, CEO

Noor BoufrachExecutive Assistant

Daniëlle de JongheTrainee

HuizeSchaerweijde

Huize Schaerweijde ligt midden in de natuur en ademt de sfeer van rijke vervlogen tijden. Hoewel de plek -voorheen een heideveld- al vanaf 1796 is bewoond, dateert het pand zoals dat er nu staat uit 1863.

Lees meer
Contact