BOUF zoekt stagiair(s) political counsel

Ben jij (bijna) klaar met je studie en op zoek naar een uitdagende omgeving om relevante werkervaring op te doen, eventueel met zicht op meer? Kom dan eens langs om jezelf te introduceren en meer te horen over de mogelijkheden als stagiair politicial counsel bij BOUF!

Wie zijn de BOUF’s?
Bij BOUF werken lobbyisten, bestuurskundigen en juristen samen aan uiteenlopende vraagstukken. Van het vormgeven en implementeren van een lobbystrategie tot het adviseren van een beroepsvereniging inzake het inkoopbeleid van zorgverzekeraars. Dat vergt een open blik, natuurlijke nieuwsgierigheid en een voorliefde voor actualiteit en politiek. BOUF werkt met name voor branche-of beroepsverenigingen in de zorg of (grote) zorginstellingen. Bij BOUF werken dwarsdenkers, teamplayers en pragmatici.

Wat ga je doen?
Als stagiair ondersteun je de senior counsels en CEO van BOUF. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het verrichten van analyses en het opstellen van concept notities en position papers. Daar hoort bij dat je de (zorg) actualiteit op de voet gaat volgen, weet wat er speelt en kunt inschatten hoe iets relevant kan zijn voor onze klanten. Verder wordt jouw creatieve bijdrage verwacht bij het organiseren en inhoudelijk voorbereiden van masterclasses ‘Invloed organiseren’ en andere BOUF-events. Je krijgt veel zelfstandigheid om te leren, mee te kijken bij klanten en jezelf te ontwikkelen.

Wie zoeken we?
BOUF zoekt lobbyisten in spé met bij voorkeur een bestuurskundige en/of politicologische achtergrond en een talent voor schrijven. Onze analyses en position papers zijn immers van essentiële toegevoegde waarde voor klanten. Om deze reden moet je heel goed kunnen schrijven, maar ook goed hoofd-en bijzaken kunnen scheiden, snel en kernachtig kunnen analyseren en in staat zijn te ‘schaken’ op meerdere dossiers.

Reageer
Is je nieuwsgierigheid gewekt? Reageer dan voor 20-1-2020 door je cv en motivatie in te sturen naar ruben@bouflegal.nl. Heb je vragen? Bel gerust met Ruben Meijer op 06 – 2941 8815.

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact