BOUF zoekt stagiair(s) legal counsel

Ben jij (bijna) klaar met je studie en op zoek naar een uitdagende omgeving om relevante werkervaring op te doen, eventueel met zicht op meer? Kom dan eens langs om jezelf te introduceren en meer te horen over de mogelijkheden als stagiair legal counsel bij BOUF!

Wie zijn de BOUF’s?
Bij BOUF werken juristen, lobbyisten en bestuurskundigen samen aan uiteenlopende vraagstukken. Van het vormgeven en implementeren van een lobbystrategie tot het adviseren van een beroepsvereniging inzake het inkoopbeleid van zorgverzekeraars. Dat vergt een open blik, natuurlijke nieuwsgierigheid en een voorliefde voor de juridische actualiteit en politiek. BOUF werkt met name voor branche-of beroepsverenigingen in de zorg of (grote) zorginstellingen. Bij BOUF werken dwarsdenkers, teamplayers en pragmatici.

Wat ga je doen?
Als stagiair ondersteun je de senior counsels en CEO van BOUF. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het verrichten van juridische analyses en het opstellen van legal notes. Daar hoort ook jurisprudentieonderzoek en het lezen van vakliteratuur bij. Tevens het opstellen van Q & A’s ten behoeve van onze cliënten. Verder wordt jouw innovatieve bijdrage verwacht bij het organiseren en inhoudelijk voorbereiden van masterclasses en andere BOUF-events. Je krijgt veel zelfstandigheid om te leren, mee te kijken bij klanten en jezelf te ontwikkelen.

Wie zoeken we?
BOUF zoekt juristen in spé met specialisatie gezondheidsrecht en een talent voor schrijven. Daarnaast moet je ook goed hoofd- en bijzaken kunnen scheiden, snel en kernachtig kunnen analyseren en in staat zijn te ‘schaken’ op meerdere dossiers.

Reageer
Is je nieuwsgierigheid gewekt? Reageer dan voor 20-1-2020 door je cv en motivatie te sturen naar danielle@bouflegal.nl. Heb je vragen? Bel gerust met Danielle Kikken op 06 – 16175789.

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact