mr. Loubna Boufrach

Mevrouw mr. Loubna Boufrach is CEO en senior Counsel van BOUF Legal waar van regels naar mensen centraal staat in advisering. BOUF Legal combineert invloed organiseren, met waardegedreven governance in de bestuurskamer en hecht organisatieverandering af met Legal engineering om de belangen van diverse opdrachtgevers te behartigen in de politieke arena. Zij is door de jaren heen werkzaam geweest in verschillende adviesfuncties bij het CIZ, Zorgverzekeraars Nederland (ZN) en ActiZ, vereniging voor zorgondernemers.

Loubna is adviseur en interim bestuurder voor brancheverenigingen/ beroepsgroepen, regionale partijen, raden van besturen en raden van commissarissen van zorgorganisaties in de zorg.

Daarnaast is zij actief op landelijk niveau als bestuurder van de Vereniging Compliance voor de Zorg en adviseert zij bij complexiteit en gedragsverandering zoals samenwerken, big data, governance en toezicht. Zij bouwt en onderhoudt relaties met stakeholders. Het denken, schaken en handelen in belangen is haar tweede natuur.

You need to master the rules before you can break them.” #WijZijnBOUF

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact