mr. Daniëlle Kikken

Daniëlle studeerde rechten aan de Universiteit Maastricht met als specialisatie privaatrecht. Ze heeft uitgebreide werkervaring als bedrijfsjurist en beleidsadviseur in de zorgsector en is op de hoogte van de complexe zorg- en wetgeving op dit gebied. Momenteel volgt zij de specialisatieopleiding Informaticarecht aan de Grotius academie vanwege de impact van IT op de zorg. Daniëlle is tevens gevestigd als zelfstandig jurist van waaruit zij haar expertise inzet.

Haar werkervaring heeft ze opgedaan bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland en Zorgpartners Midden-Holland te Gouda, een zorgorganisatie op het gebied van ouderenzorg en thuiszorg.

Haar werkwijze kenmerkt zich door rust, samenwerking en inlevingsvermogen om zo tot de kern van een probleem of vraag te komen met als doel concrete en toepasbare adviezen voor de cliënt.

Daniëlle is lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht en de Vereniging voor Compliance in de Zorg. Daarnaast is zij redactielid van GZR-updates.nl. In het maatschappelijk leven vervult zij de rol van secretaris van de Stichting Archeologie en Bouwhistorie Utrecht. Dit vanwege haar voorliefde voor kunst en cultuur waarover zij ook blogt en daarin de relatie legt tussen beeldende kunst en juridische onderwerpen.

“Ik wil graag blijven leren en mezelf verder ontwikkelen, zowel in mijn vak als privé. Dit zie ik ook terug bij BOUF een erg prettige omgeving waarin samen met de andere interim-collega’s kennis wordt gedeeld en opgedaan”.

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve juridische aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact