mr. Danielle Kikken

Danielle studeerde rechten aan de Universiteit Maastricht met als specialisatie privaatrecht. Ze heeft uitgebreide werkervaring als bedrijfsjurist en beleidsadviseur in de zorgsector en is op de hoogte van de complexe zorg- en wetgeving op dit gebied.

Haar werkervaring heeft ze onder meer opgedaan bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland en Zorgpartners Midden-Holland te Gouda, een zorginstelling op het gebied van ouderenzorg en thuiszorg.

Haar werkwijze kenmerkt zich door rust, samenwerking en inlevingsvermogen om zo tot de kern van een probleem of vraag te komen met als doel concrete en toepasbare adviezen voor de cliënt.

Danielle is lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht en de Vereniging voor Compliance in de Zorg. Daarnaast was zij enige tijd redactielid van GZR-updates.nl. In het maatschappelijk leven vervult zij de rol van secretaris van de Stichting Archeologie en Bouwhistorie Utrecht. Dit vanwege haar voorliefde voor kunst en cultuur waarover zij ook blogt en daarin de relatie legt tussen beeldende kunst en juridische onderwerpen.

“‘Conceptueel denken’ en ‘denken vanuit belangen’, zijn de vaardigheden die bij onze juristen horen. In een begeleidende rol stimuleer ik het team bij het ontdekken van hun (juridische) talenten om dit vanuit een bouwende energie in te zetten bij juridische vraagstukken; met vernieuwende adviezen als eindresultaat.”

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact