Legal engineering

Als nieuwe processen zijn opgetuigd, volgt het laatste stukje van de rit. Ons motto: minimaal regelen en juridisch waar nodig.

Ontwerpen

Juridisch advies en uitvoering valt onder de poot Legal Engineering. BOUF geeft de processen vorm zoals architecten ontwerpen en creëren. Zorgvuldig en met gevoel voor verhoudingen. BOUF adviseert en denkt mee vanuit de primaire bedrijfsprocessen.

Hout snijden

BOUF legt samenwerkingsovereenkomsten vast tussen meerdere partijen die met elkaar willen optrekken. Of adviseert bij het afsluiten van contracten met gemeenten en zorgverzekeraars. Daarbij werkt BOUF met professionele legal specialisten die werken aan slimme oplossingen. Zodat u werkbare contracten krijgt, die juridisch hout snijden en mogelijkheden creëren.

Wilt u meer weten kijk dan bij het thema ‘datagedreven bedrijfsinnovatie’.

Astrid Westerbeek, plaatsvervangend directeur FWG 

BOUF beschikt over een enorme kennis van de zorg, niet alleen inhoudelijk maar ook qua infrastructuur. En daarnaast sprak ons de aanpak van ‘minimaal regelen’ erg aan: maak het niet zwaar en juridisch waar het niet nodig is. We zijn heel gelukkig met de keuze!”

Meer informatie

Wilt u meer weten of wat BOUF voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve juridische aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact