MR. LAURA VAN VLIET

Laura studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar Bachelor ontstond haar belangstelling voor sociale en maatschappelijke vraagstukken. Na het voltooien van de Minor Jeugd en Criminaliteit, heeft zij succesvol de Master Jeugdrecht afgerond aan de Universiteit van Leiden. Ze heeft werkervaring als jurist voor gemeenten in het sociaal domein en als beleidsadviseur in de zorgsector.

Haar werkervaring heeft ze onder meer opgedaan als juridisch beleidsadviseur bij onder meer de gemeente Amsterdam en GGz Centraal, een grote zorgorganisatie in de geestelijke gezondheidszorg. Zij heeft kennis van complexe wet- en regelgeving, contract- en risicomanagement en vertaalt dit graag in concrete en overzichtelijke adviezen.

Haar werkwijze is niet alleen gericht op de rechtmatigheid van de zorg. Ook de kwaliteitsindicatoren, doelmatigheid, en verschillende belangen verliest zij niet uit het oog. Zij is betrokken, nieuwsgierig en analytisch sterk met oog voor detail.

Laura is lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht en de Vereniging voor Compliance in de Zorg.

“Een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen, gecombineerd met oprecht enthousiasme, dat is wie ik ben. Door te blijven vragen en luisteren kies ik samen met mijn cliënt voor efficiënte en effectieve oplossingen. Onze gezondheidszorg gezonder en stabieler maken, dat is wat mij drijft.”

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact