LAB

Onze essentie is "You need to master the rules before you can break them."

Ontdek het LAB

Om creativiteit aan te jagen werken in het BOUFLAB specialisten samen uit verschillende werelden: van hoogleraar in de ouderenzorg tot professional musicus, van communicatietopper tot succesvol ondernemer. Wij geloven dat in de ontmoeting en de wrijving die dat oplevert nieuwe inzichten ontstaan die kunnen leiden tot nieuwe praktijken en tools.

 

Van regels naar mensen. En andersom                 

BOUF heeft zich ontwikkeld tot een krachtige bestuurlijke gesprekspartner. Deze kracht is gebaseerd op een degelijke juridische basis en op een passie voor besturen als mensenwerk.

Onze aanpak is onderscheidend omdat we doortastend, vanuit deze strategische kennis op zoek gaan naar de werkelijke vraagstukken achter de regels. Bij BOUF noemen we dat werken vanuit regels naar mensen. We zijn energiek, creatief en altijd bevlogen.  We weten hoe de hazen lopen, maar we werken niet met zijden handschoentjes. Alleen op die wijze kunnen wij uw organisatie in haar kracht zetten. Om dat te kunnen moet BOUF deze krachten zelf blijven ontwikkelen. Dat doen we onder andere in het BOUFLAB.

In het LAB worden de dilemma’s helder en ontstaan nieuwe inzichten. Wat u dat oplevert? Nieuwe kansen voor uw organisatie! Benieuwd naar processen binnen het LAB? Bekijk onderstaande cases.

Lex Geerts, partner Eldermans|Geerts Advocaten

“Samen met BOUF hebben wij in de afgelopen jaren trainingen en seminars georganiseerd voor zorgaanbieders en zorginstellingen over samenwerking, onderhandelen en contractering. De samenwerking kenmerkt zich door kennis, ervaring en gelijkwaardigheid en naast diepgaande behandeling van de onderwerpen is er ook veel humor en relativering en dat werkt aanstekelijk op het publiek. Altijd weer een feest.”

You need to master the rules before you can break them.

 

Cases

In het LAB worden de dilemma’s helder en ontstaan nieuwe inzichten. Wat u dat oplevert? Nieuwe kansen voor uw organisatie! Bekijk hieronder cases waaraan we hebben gewerkt.

BOUF Masterclasses

BOUF Masterclasses

Wij experimenteren in ons laboratorium en zullen binnenkort ons aanbod publiceren.

Lees meer
BOUF SOUND

BOUF SOUND

Er wordt geëxperimenteerd met muziek en taal en tegelijkertijd wordt harde kennis gedeeld.

Lees meer
Semco

Semco

Wij zijn aanhangers van het Semco-gedachtegoed en herkennen ons in de Semco waarden. Wij zoeken partners die zich hierin kunnen vinden. 

Lees meer
Contact