Jonas Kooijman

Jonas is masterstudent Europees recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waar hij de specialisatie Business Law volgt. Hij heeft tijdens zijn studie ruime ervaring opgedaan als stagiair bij advocatenkantoren en de (semi-)overheid.

Naast zijn studie heeft hij aan de Universiteit Leiden en aan de Federale Universiteit van Minas Gerais (Brazilië) gestudeerd om zijn talenkennis te verbreden.

Hij heeft als stagiair gewerkt bij Dirkzwager advocaten & notarissen, bij het aanbestedingsteam van ProRail en bij Severijn Hulshof advocaten. Begin dit jaar heeft Jonas stage gelopen bij de afdeling Europees Recht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Jonas is belangstellend en behulpzaam en heeft een goed gevoel voor menselijke verhoudingen. Hij heeft een passie voor Europees recht en voor taal. Graag benut hij die laatste passie in zijn juridische werk.

“Het recht draait om het publieke belang dat het dient. BOUF is een uitstekende plek om mijn passie voor recht in te zetten voor dat publieke belang.”

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact