Invloed organiseren

Staan de belangen van uw leden onder druk? Of dreigt de wetgever maatregelen te nemen die het  voortbestaan van uw onderneming kunnen schaden? BOUF realiseert impact op landelijk niveau door een aaneenschakeling van activiteiten.

Waardegedreven

Verandering en impact kan alleen ‘slechts’ als dit aansluit bij de essentie van uw organisatie. BOUF begint altijd met het terugbrengen van juridische contouren naar mensen. Vaak vergt dat een creatieve aanpak. Een voorbeeld is de succesvolle lobby waardoor mondhygiënisten met de actie: ‘de gezonde mond’ opnieuw zijn gepositioneerd. Dàt is waardegedreven vanuit de ziel van de organisatie.

In gesprek

BOUF formuleert samen met u de lobbystrategie, ontwikkelt concepten en neemt eventueel de uitvoering ter hand.  U wilt weten hoe u bij u einddoel gaat komen? BOUF start graag eerst met de twee stappen daarvoor: Waar staan we nu en waar willen we naartoe? Dat kan aan de hand van goede gesprekken en analyse van de casus. U kunt ook kiezen voor een onconventionele aanpak: Voor veel klanten organiseert BOUF Fireside Chats en creëert rondom het haardvuur, met een goed glas wijn, nieuwe invalshoeken. Altijd succesvol.

Benieuwd? Maak kennis met onze aanpak in ons MAG.

 

Marnix de Romph, directeur Organisatie van Nederlandse Tand Prothetici (ONT)

”Samenwerken met BOUF is inspirerend en geeft energie. BOUF heeft een andere en frisse kijk op de onderwerpen waar we als beroepsvereniging mee bezig zijn. Bijvoorbeeld de positionering binnen de mondzorg, samenwerking met andere zorgverleners en de politieke lobby. In die zin levert BOUF een waardevolle en gewaardeerde bijdrage aan de manier waarop de ONT de belangen van tandprothetici behartigt.”

Meer informatie

Wilt u meer weten of wat BOUF voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve juridische aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact