Interim

Heeft u een tijdelijk capaciteitstekort en zoekt u top-interimmers die bij u op kantoor de handen uit de mouwen steken? Creëer het beste team!

BOUF detacheert juridische- en bestuursadviseurs, projectleiders- en projectassistenten, communicatie- en PA-adviseurs die uit de BOUF-keuken komen. Dan weet u wat u krijgt. BOUF werkt voor zorgaanbieders zoals grote regionale zorgorganisaties, ziekenhuizen, VVT-instellingen, GGZ en eerstelijns zorg, maar ook voor verenigingen in de zorg. Bel gerust voor een oriënterend gesprek.

Dit is BOUF

BOUF adviseert bestuurders, verenigingen en grote regionale zorgondernemers bij complexe veranderingsvraagstukken. Vraagstukken die op u als bestuurder afkomen als gevolg van gewijzigde regels of nieuwe ambities van uw organisatie. Misschien staat uw (zorg)organisatie of vereniging voor grote uitdagingen op gebied van samenwerking of wilt u een koerswijziging inzetten. Wellicht ontbreekt het aan verbinding of staan uw belangen -en die van uw achterban- op het spel? BOUF helpt om bestuurs- en waardegedreven strategische keuzes te maken. Met de adviseurs van BOUF zet u beweging in gang, ontstaan nieuwe inzichten en creëert u voortuitgang. BOUF zet uw organisatie in zijn kracht zodat u kunt bereiken waarvoor u staat.

Meer weten over het BOUF team? Bekijk het team hier.

Manon van Splunter, voorzitter NVM-Mondhygiënisten

“Samenwerken met BOUF is naast effectief zeer aangenaam. Niet eerder een organisatie ervaren waar zoveel bouwende energie in zit. Hun geheim is het vermogen van Loubna Boufrach om de juiste personen te selecteren om het team te versterken.”

 

Meer informatie

Wilt u meer weten of wat BOUF voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact