Daphne Komduur-Rijsdijk

Daphne studeerde HBO Huidtherapie aan de Hogeschool in Utrecht en heeft ruime werkervaring in de huidtherapeutische praktijk en als praktijkmanager. Na een aantal jaar heeft zij besloten de overstap te maken naar een ander werkveld, maar wilde toch de connectie met de zorg behouden. Uit de zorg, voor de zorg!

Daphne zal haar werkervaring in de zorg gecombineerd met haar passie en ervaring voor marketing, sales & operations gaan inzetten bij BOUF Legal. Het bedrijf op de kaart zetten, de interne structuur toekomstbestendig maken en sales uitbouwen zijn dingen waar Daphne mee aan de slag zal gaan. Haar werkwijze is gericht op het snel doorzien van processen en direct doorpakken waar nodig.

“Ik heb al vanaf het begin van mijn carrière als huidtherapeut andere werkzaamheden opgepakt, omdat ik merkte dat ik hier behoefte aan had. Ik wilde graag meebouwen en meedenken in ontwikkelingen. Zo begon ik tijdens mijn laatste stage al met videomarketing. Na enkele jaren werkervaring ben ik praktijkmanager geworden en heb ik op meerdere vlakken veel ervaring opgedaan. Toch heb ik besloten een nieuwe weg in te slaan, omdat ik me graag wil blijven ontwikkelen. Bij BOUF Legal was er direct een match waarna ik me nu ga inzetten om dit bedrijf meer bekendheid te geven.”

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact