mr. Christian Pouwels

Christian heeft na zijn bachelor Rechtsgeleerdheid de master Privaatrecht en de master Public International Law met succes afgerond aan de Universiteit Utrecht. Naast zijn studie heeft hij juridische en bestuurlijke ervaring opgedaan als juridisch medewerker bij BVD Advocaten en bij zijn studentenvereniging.

Bij zijn master Privaatrecht heeft hij zich met name toegelegd op het ondernemingsrecht en tijdens zijn master Public International Law heeft hij zich gespecialiseerd in environmental law.

Christian heeft een passie voor mens en maatschappij, is analytisch sterk en maakt graag een concreet verschil voor mensen in zijn werk.

“De zorg is een complexe en dynamische sector die van groot maatschappelijk belang is. Het mag niet uit het oog verloren worden dat de zorg uiteindelijk om mensen draait. Bij BOUF heb ik mijn plek gevonden na het afronden van mijn master Privaatrecht en master Public International Law. Ik sta graag samen met mijn collega’s klaar om voor u als zorgaanbieder een verschil te maken.”

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact