Boardroom & Governance

Goed besturen is geen makkelijke taak en soms eenzaam. Van u wordt verwacht op de troepen vooruit te lopen. En toch verbonden te blijven met het management en de werkvloer. U moet innovatief blijven; betrouwbaar en kwetsbaar durven zijn. Bovendien in staat zijn om maatregelen te nemen en harde keuzes te maken.

Het hart van BOUF ligt in de bestuurskamer

Goed bestuur is een noodzakelijke voorwaarde om datgene te waarborgen waarvoor u staat. Is uw bestuur stevig genoeg om dat veilig te stellen? Is uw governance voldoende geregeld? Wellicht heeft u te maken met gevoelige thema’s, zoals patiëntveiligheid of kwaliteitsissues die uw organisatie onder druk zetten. Of verloopt het rondkrijgen van contracten met zorgverzekeraars of stakeholders niet soepel. Zowel de binnenkant als de buitenkant vragen aandacht. BOUF grijpt samen met u in, ook op momenten van crisis, maar start graag eerder en streeft een vruchtbare en langdurige samenwerking na. Voor goed bestuur en toezicht vanuit de zorgbrede Governance Code, voert BOUF evaluaties in de vorm van een governance-scan uit.

Frank Hengelveld, directeur Indigo, mentale ondersteuning direct en dichtbij 

“Zeer goede ervaringen met de daadkracht van BOUF opgedaan. Met name de kennis, creativiteit en netwerk heeft Indigo geholpen om snel een stakeholdersbijeenkomst te organiseren om de krachten van de Basis GGZ goed over de bühne te krijgen.”

Meer informatie

Wilt u meer weten of wat BOUF voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve juridische aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact