Tweedaagse training ‘Navigeren door de zorg’

Tweedaagse training ‘Navigeren door de zorg’

Weet u zich een weg te banen door het complexe landschap van wet- en regelgeving in de zorgsector en welke belangen er kunnen spelen. Met onze tweedaagse training ‘Navigeren door de zorg’ leiden we u in twee dagen door het zorgveld heen en hebben we naast de juridische component ook aandacht voor meer praktische en beleidsmatige vraagstukken.

Opdoen juridische kennis

Aan de hand van de Nomika kwadranten nemen we u mee in de wet- en regelgeving waar een zorgaanbieder in zijn verschillende rollen mee wordt geconfronteerd:

  • Speler in het zorgveld (Zvw, Wlz, Jeugdwet, Wmo 2015)
  • Zorgverlener (Wkkgz, Wgbo, Wmcz 2018, AVG etc.)
  • Bedrijf en onderneming (boek 2 en 7 BW etc.)
  • Werkgever (WWZ, WAB etc.)

Hoe organiseer je invloed?

Voor zorgaanbieders en branche- en beroepsverenigingen zijn sturing en financiering belangrijke strategische elementen in de beleidscyclus. Het organiseren van invloed op deze elementen vereist verkenning van zowel de interne als de externe omgeving. In de training zullen u daarom handvatten worden aangereikt om een krachtenveld- en beïnvloedingsanalyse te maken. Daarbij is een herkenbare kernboodschap onmisbaar.

Voor wie? 

Zorgaanbieders, brancheorganisaties en beroepsverenigingen. Met name voor:

  • Staf- en beleidsmedewerkers, bestuurssecretarissen, kwaliteitsfunctionarissen
  • Middenmanagement
  • Directie en bestuurders

Data:  In overleg

Locatie: BOUF Legal, Nooitgedacht 2, 3701 AN Zeist

Kosten: € 795-, excl. btw. Inclusief lunch en digitaal naslagwerk.

Bij 10+ deelnemers zullen wij de locatie verplaatsen naar Figi Theater. BOUF legal en Figi Theater Zeist hebben een partnership gesloten.

Over BOUF

In het team van BOUF is zowel juridische, bestuurlijke als politieke expertise en ervaring aanwezig. Door deze kruisbestuiving is BOUF goed in staat de juridische werkelijkheid te vertalen naar bestuurlijke en beleidsmatige kwesties. Tijdens de training zullen verschillende teamleden een bijdrage leveren.

Klik hier om het programma te downloaden.

Aanmelden

Op de academy worden de dilemma’s helder en ontstaan nieuwe inzichten. Wat u dat oplevert? Nieuwe kansen voor uw organisatie! Meld u hieronder aan.

Deel deze pagina:

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact