BOUF SOUND

U constateert dat een noodzakelijk veranderingsproces vastloopt. Bestuur, professionals en teams moeten anders leren samenwerken.  Dat lukt niet als er over en weer vaste beelden en negatieve emoties worden gekoesterd.

BOUF SOUND

Om dit laatste fenomeen te doorbreken is binnen het BOUF LAB de BOUF SOUND session ontwikkeld. Hierin wordt gebruik maakt van een set speciaal voor dit doel ontwikkelde geluiden. Beelden en emoties worden op een speelse en veilige manier hanteerbaar gemaakt. Zo komt er beweging in het proces en krijgt het team de handvatten om samen verder te komen.

Bas van Lier

“Zonder woorden toch een gevoel naar boven halen, dat is de kracht van klanken. Wij zijn met BOUF SOUND een palet aan het ontwikkelen,  waar we complexe problemen die in verschillende groepen heersen, om zetten naar klanken. De groep bepaalt zijn eigen klanken. Op die manier ontstaat er een harmonie die het gevoel weer geeft van de groep. Zo kunnen mensen hun ongeremde gevoel uiten, zonder dat specifiek te zeggen. Op de BOUF SOUND manier worden de problemen op een muzikale manier bespreekbaar gemaakt. En aan het eind ontstaat een nummer dat het gevoel in de groep weergeeft. Mensen in goede harmonie laten samenwerken, daar zit muziek in!”

Van Regels naar Mensen

Dit team van creatieve aanpakkers en bevlogen professionals pakt vraagstukken bij de kern beet.

Maak kennis met BOUF
Contact