Academy

Onze essentie is "You need to master the rules before you can break them."

Ontdek de ACADEMY

Om creativiteit aan te jagen werken in de BOUF Academy specialisten samen uit verschillende werelden: van hoogleraar in de ouderenzorg tot professional musicus, van communicatietopper tot succesvol ondernemer. Wij geloven dat in de ontmoeting en de wrijving die dat oplevert nieuwe inzichten ontstaan die kunnen leiden tot nieuwe praktijken en tools.

 

Van regels naar mensen. En andersom                 

BOUF heeft zich ontwikkeld tot een krachtige bestuurlijke gesprekspartner. Deze kracht is gebaseerd op een degelijke juridische basis en op een passie voor besturen als mensenwerk.

Onze aanpak is onderscheidend omdat we doortastend, vanuit deze strategische kennis op zoek gaan naar de werkelijke vraagstukken achter de regels. Bij BOUF noemen we dat werken vanuit regels naar mensen. We zijn energiek, creatief en altijd bevlogen.  We weten hoe de hazen lopen, maar we werken niet met zijden handschoentjes. Alleen op die wijze kunnen wij uw organisatie in haar kracht zetten. Om dat te kunnen moet BOUF deze krachten zelf blijven ontwikkelen. Dat doen we onder andere bij de BOUF Academy.

Op de academy worden de dilemma’s helder en ontstaan nieuwe inzichten. Wat u dat oplevert? Nieuwe kansen voor uw organisatie! Benieuwd naar processen binnen de academy? Bekijk onderstaande cases.

Lex Geerts, partner Eldermans|Geerts Advocaten

“Samen met BOUF hebben wij in de afgelopen jaren trainingen en seminars georganiseerd voor zorgaanbieders en zorginstellingen over samenwerking, onderhandelen en contractering. De samenwerking kenmerkt zich door kennis, ervaring en gelijkwaardigheid en naast diepgaande behandeling van de onderwerpen is er ook veel humor en relativering en dat werkt aanstekelijk op het publiek. Altijd weer een feest.”

You need to master the rules before you can break them.

 

Trainingen

Op de academy worden de dilemma’s helder en ontstaan nieuwe inzichten. Wat u dat oplevert? Nieuwe kansen voor uw organisatie! Bekijk hieronder de trainingen.

BOUF SOUND

BOUF SOUND

Er wordt geëxperimenteerd met muziek en taal en tegelijkertijd wordt harde kennis gedeeld.

Lees meer
Mini-masterclasses Legal

Mini-masterclasses Legal

Mini-masterclasses legal voor zorgorganisaties september 2019 – juli 2020. [GALERIJ]

Lees meer
Tweedaagse training 'Navigeren door de zorg'

Tweedaagse training 'Navigeren door de zorg'

Weet u zich een weg te banen door het complexe landschap van wet- en regelgeving in de zorgsector en welke belangen er kunnen spelen?

Lees meer
Contact