Trainingen

Onze essentie is "You need to master the rules before you can break them."

Ontdek de ACADEMY

Werk je in de zorg of bij een zorgorganisatie? Heb je behoefte aan helderheid en overzicht op 10 thema’s in de zorg in max. 2 uur of een training op maat voor jouw organisatie? Wil je dilemma’s en ongemak bespreken met gelijkgestemden in aanwezigheid van de experts van BOUF en een externe stakeholder? En wil je altijd met de 3 tips van BOUF naar huis? Zie dan ons overzicht van trainingen hieronder.

Van regels naar mensen                   

BOUF heeft zich ontwikkeld tot een krachtige bestuurlijke gesprekspartner. Deze kracht is gebaseerd op een degelijke juridische basis en op onze adviespraktijk.

Onze aanpak is onderscheidend omdat we doortastend, vanuit deze strategische kennis op zoek gaan naar de werkelijke vraagstukken achter de regels. Bij BOUF noemen we dat werken vanuit regels naar mensen. We zijn energiek, creatief en altijd bevlogen. We weten hoe de hazen lopen.

Tijdens de trainingen worden dilemma’s helder en ontstaan nieuwe inzichten. Wat u dat oplevert? Nieuwe kansen voor uw organisatie.

“You need to master the rules before you can break them”

Trainingen

BOUF verzorgt trainingen op het gebied van invloed organiseren, voor bestuurders over governance en juridische vraagstukken in de zorg. Is je interesse gewekt? Schrijf je dan in via backoffice@bouflegal.nl. Vragen? Bellen kan op 030-227 26 02.

Boardroom Talks

Boardroom Talks

Boardroom Talks voor zorgorganisaties t/m juli 2021.

Lees meer
Legal Talks

Legal Talks

Legal Talks voor zorgorganisaties t/m juli 2021.

Lees meer
Lobby Talks

Lobby Talks

Lobby Talks voor zorgorganisaties t/m juli 2021.

Lees meer
Tweedaagse training 'Navigeren door de zorg'

Tweedaagse training 'Navigeren door de zorg'

Weet u zich een weg te banen door het complexe landschap van wet- en regelgeving in de zorgsector en welke belangen er kunnen spelen?

Lees meer
Contact